İstemenin Esrarı  

Posted by Tespih Taneleri... in

Istemenin Esrar'inda, bileginizin ve beyninizin gucunun sustugu yerde, ruhunuzun neler yapabilecegini kesfedeceksiniz. Icten isteyislerinizin goklerde dolasarak Yaratici iradenin takdirine nasil ulasacagini algilayacaksiniz.

Ruhunuzdan cikan anlamlar ruhsal canliliklara veya kusatici ruhsal enerjiye nasil donusturuluyorlar? Doga yasalarina meydan okuyan sirri nasil yakalarsiniz? Hangi dua ve istekler reddediliyor? Hangileri kabul ediliyor ve neden?

Basari gidecegimiz yerde degil, yurudugumuz yolda bekliyor. Ruhumuz coskusuzsa, bedenimiz hareketsiz kalacak. Gelecegimiz, dileyislerimizin buyuklugu kadar yukselecek. Hayatimizda ki en buyuk zaferlerimiz, ictenligimizle yogurdugumuz dualarimiz olacak.

Otelerden dunya zeminine simsekler gibi ruhsal isiklar akip duruyorlar. Maddede gorduklerimiz, ruhta olanlarin suretleridir. Perde ardini kesfetmek icin daha ne kadar bekleyecegiz?

Bu kitap bir hayali ya da bir masali degil; gercegin gizemini anlatiyor. Kac kitap evrene bakisinizi degistirdi? BU KITAP KALBINIZLE KONUSMAK ISTEYEN BIR DUADIR.

Ben okudugumda oyle etkilendim ki etrafimda ki herkese duyurmak, okutmak istedim. Gercekten cok istifade edeceginiz ve icinde cok sorulara cevap bulabileceginiz bir kitap. Benden soylemesi...

Kitap Nesil yayinlarindan cikti. Muhammed Bozdag'in kaleme aldigi bu muthis eseri herkese acil tavsiye ediyorum. Insalarin kulaktan dolma bilgilerini bosverin artik. Allahu Teala akil vermis bize. Gunde 15 dk ayirsaniz bile kitap okumak adina sizin icin kulaktan dolma bildiginiz yuzlerce bilgiden daha hayirlidir. Size kitaptan bir kac tane inci tanesi yazayim. Bunlar kiymetli unutmamamiz ve hayatimizda devamli goz onunde tutmamiz gereken mevzular.

Insan , hayatinin hemen her anini kusatan yalnizligini, Yaraticinin dostluguyla giderebilir.


Nefsine yenilen insan, kazanamadigi degerleri kucumseyerek teselli oluyor.


Tevazu ve sessizlik, ruhsal saldirilara direnen en etlili savunmadir.


Yasanan yikilislarin cogu, ilahi ikramlari gormezlikten gelmenin sonucudur.


Hayattan daha fazlasini isteyen, once elindekileri kaybetmemeyi hak etmemis olmalidir.


Yaraticimiz en kucuk isteklerimizi onemserken, biz nasil tum isteklerimizi onemsiz saniriz!


This entry was posted on Perşembe, Nisan 08, 2010 at 07:27 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 yorum

okumak için sıraya aldığım kitaplardan en kısa zamanda okuyacağım,
tüm güzellikler sizinle olsun

17 Eylül 2010 00:37

Elimdeki kitaplardan :)

Teşekkürler paylaşım için.

Sevgi ve selâm ile.

31 Ekim 2010 13:47

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Site'de Kaç Kişiyiz