Ah Yağmur Nede Güzel Yağıyorsun....  

Posted by Tespih Taneleri... in

Ah yagmur ne de guzel yagiyorsun...

Nasil guzel bir ses bu Ya Rabb... Bu yagmuru yagdirdigin gibi, gonullerimizede merhamet yagdir. Ne buyuksun Mevlam, nasil guzel bir sey bu. Kuvvetine ve kudretine kurban oldugum. Tum benligimle hayran oldugum... Nasilda yagdiriyorsun rahmetini, Seni her daim zikreden Varliklarin ustune. Bizlerede nasip et Ya Rabb hak etmedigimiz halde istiyoruz.
YaRabb fikrimizden, zikrimizden dusurme kendini. Hayatin bos ugrasilariyla oylesine dolduruyoruz ki vaktimizi, yorgunluktan sarhos oluyoruz, anlamsiz gayretler icindeyiz her daim. Bizlere seninle ilgili mesguliyetler ver. Gokyuzunun gurlemesi gibi gurlesin icimizde varliginin azameti. Kur'an nuruyla aydinlansin, karanlikta kalmis kimsesiz yureklerimiz, merhametine muhtaciz.
Ya Rabb nasilda heyecanlandiriyor yagmurun siddeti, nasilda urpertiyor gokyuzunun cigliklari, uyanin artik der gibi, uyaniyoruzda Mevlam, silkelenemiyoruz bir turlu... Yagan her damla, bir kursun gibi insede yuregimize, yetmiyor iste magfiretine muhtaciz. Ne olur Ya Rabb, biz kendimizi biraksak bile SEN bizi birakma. Su an yagan rahmetin gibi icimize dol. Kendinden mahrum birakma... Korkuyoruz Mevlam, gunluk hesaplarla mesgulken zihnimiz, yarin ruzi mahserde amellerimizle hesaplasinca yardim et bize. Yapraklarin uzerinden damlalar nasil akip gidiyorsa, hayatimizin akisina oyle engel olamiyoruz...

This entry was posted on Çarşamba, Mart 24, 2010 at 06:20 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

6 yorum

Kalbin gibi,yüzün gibi ömründe güzel olsun..Hep gül inşaallah...

25 Mart 2010 02:06

Guzel dileklerin icin Allah senden razi olsun. Rabbim senin de gonlune gore hayirlisini versin insallah. Hep beraber gulelim hayat boyu.

25 Mart 2010 06:38

Belkide yağmur susamış bir karıncanın duasıdır, derlerdi. Rahmet öyle büyükki...

26 Mart 2010 03:43

Bencede yagmur her yagdiginda nedense hep heyecanlaniyorum, hamdediyorum Rabbim yine uzerimize rahmetini yagdiriyor diye. Yagmursuz, Rahmetsiz kalmamak umidiyle tesekkurler canlarim benim...

26 Mart 2010 07:12
Adsız  

Âmin ..Allah razı olsun.

31 Mart 2010 23:16

Mevla cumlemizden razi olsun insallah...

1 Nisan 2010 06:50

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Site'de Kaç Kişiyiz