Ates-i Ask ile Yansin Bu Gece Gonuller...  

Posted by Tespih Taneleri... in

ImageShack, share photos of kandil, kandil kartları, kandil resimleri, e-kart, share pictures of kandil, kandil kartları, kandil resimleri, e-kart, share video of kandil, kandil kartları, kandil resimleri, e-kart, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting.


Akşamların ardında sabahın sesi var


Kışlarda da bir gizli bahar müjdesi var


Vuslatların ardında ne var, sorma fakat


Hicranda senin vuslatının hissesi var!

Ay yüzlü sevgili gelince, canın ne değeri kalır, onun yanında can kim oluyor?
Gün doğunca, artık gece bekçisinin işi bitmiştir; ona gerek yok! Ayın aylık etmesi, ışıklar saçması, gökyüzünde rahatça dolaşıp durması için güneş ona lütufta bulunur, geceleri kendini gizler, görünmez olur!
Ey gönül! Sen de bu dünya evinden kaç git; bu kirli ev, seni rahatsız ediyor, seni sıkıyor!
Aslında bu ev, bizim evimiz değildir; bu ev bize yabancıdır! Aklını başına al da, döşemesi gökyüzü olan bir gül bahçesine, bir eyvana git!
Bu dünya, yaşanacak bir yer değildir!
Bu dünyada birbirleri ile savaşan insanlar ki barıştıkları zaman bile, gönülleri kinlerle doludur. Bu dünyanın sabahı bile yalancıdır! Çünkü, sabahının arkasında gece gizlenmiştir; burada sonsuz sabah yoktur!
Dünyanın bu çeşit aldatıcı sabahları Hakk yolunda yürüyüp giden kervanları helak edegelmiştir!

Ey Rabbimiz, Gece ve gündüzden oluşan vakitlerimizi zikrinle canlandır, bizi kendi yolunda, hizmetinde tut ve amellerimizi kabul gören, rağbet edilenlerden eyle öylesine ki artık bütün amellerimiz ve zikirlerimiz tek zikir şekline dönüşsün ve bütün hallerimiz senin hoşnutluğunda, senin hizmetinde geçsin ta ki bir ucu cennet ve cemâline varana dek...


Ey Rabbimiz bizleri yalancı dünyanın, imtihan tecellîleri karşısında ihlâsını koruyan, firâset ve basîret sâhibi, takvâ ehli âşık-ı sâdık kullarından eyle! Dünya ve ukbâyı sâlih kullarına gösterdin gibi hakîkî yüzüyle görebilmemizi, her hâlükârda kalben âhirete dönebilmemizi lutf u kereminle ihsân eyle!


Ey dileyenlerin imdadına yetişen! Ey sadık kalplerin dostu! Ve ey alemlerin Rabbi! Ey ismi deva, zikri şifa ve itaati zenginlik olan! Sermayesi ümit ve silahı ağlamak olan bizlere merhamet eyle...

Mevlam ateş-i aşkınızı ziyâde eylesin

Gam ve telaş sizlerden uzak olsun da huzur bulasınız efendim...

Dualar da bulusmak umidi ile...

Mevlid Kandiliniz Mubarek Olsun...

This entry was posted on Pazartesi, Şubat 14, 2011 at 10:54 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

5 yorum

Sizinde Mevlid Kandiliniz Mubarek Olsun... :)))

14 Şubat 2011 11:08

mevlû kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun

14 Şubat 2011 11:20

kandiliniz mübarek olsun

14 Şubat 2011 16:05

Kandilin mubarek olsun ablacigim.

14 Şubat 2011 19:54

Dualarınız kabul bulsun. Rabbim Rasulullah şefaatine nail etsin hepimiz. Amin. Sevgilerle...

15 Şubat 2011 06:57

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Site'de Kaç Kişiyiz