Beyaz Dilekçe...  

Posted by Tespih Taneleri... in

Hayirli Cuma'lar arkadaslar, bugun size benim hayatimda cok onemli yeri olan bu ilahiyi paylasmak istedim. Lutfen dinlerken sozlerine cok dikkat edin. Seneler evvel ben kapanmak istedigim de ve bu tur bazi vafilerimi yerine getirmeme musade edilmedigi, icimin cayir cayir yandigi donemde benim her firsatta yanastigim limanim olmustu. Goz yaslari icinde dinler dinler, dua ederdim ve sonunda: ''Ya Rabb! bu dua da benden sana beyaz dilekcedir, kabul buyur, dinsin icimde ki firtina, bitsin artik bu mahcubiyet. Ben huzurunda basim dik olsun istiyorum artik. Sana layik bir kul Rasul(sav)'e layik bir ummet olmak istiyorum. Ben Senin olmami istedigin gibi ilmiyle amil biri olamak istiyorum, beyaz dilekcemi kabul buyur.'' diye yalvarirdim en cok huzur buldugum yerde secde halinde. Ben cok zor kapandim tam universite sinavlarini kazandigim doneme rastgelince bayagi bir problem olmustu. Cunku ben kapanirsam asla acmazdim. Neyse hamdolsun bu konuda ki en buyuk destekcim babam sayesinde her sey kisa zamanda yoluna girdi. Kapandigim gundur benim dogum gunum. Allah rizasi icin, o kadar itirazlara ve tepkilere hatta alaylara kulak tikadim ve vazifemi yerine getirdim.Hamdolsun! Ne kadar hamdetsem az geliyor.

''Ya Rabb! Sana binlerce kez hamdolsun...Seni ve Rasulallah(sav)'i cok seviyorum, Sen'in sevdiklerini de cok seviyorum. Allah'im Sana yakin olabilmem icin ne gerekiyorsa bana yapmayi nasip et. Ben raziyim Sen'den, yeter ki Sen'de razi ol benden''amin.

Allah'in salat ve selami evvela Efendimiz(sav)'in, ashabinin ve hepimizin uzerine olsun canlar. Dualarda birbirimizi unutmayalim ve bu mubarek gun bol bol salavati serife cekelim insallah...Dualariniz kabul gonlunuz hos olsun...

Hoscakalin...

This entry was posted on Cuma, Mayıs 21, 2010 at 02:30 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

9 yorum

hayırlı cumalar olsun arkadaşım

bende çok severim beyaz dilekçe ilahisini

ilahilerin benim imanımı tazeler şükürler olsun

kendimde ufacık bir iman zayıflığı hissetsem hemen ilahi dinlerim

rabbime emanetsiniz

21 Mayıs 2010 11:07

darısı cümle isteyenlerin başına olsun RABBİM herkese hidayet nasipetsin.
Binlerce kez şükretsek azdır müslüman bir ülkede müslaman ailelerde doğduğumuz vede müslüman olduğumuz için RABBİM güzel dinimizi hakkıyla yaşamayı nasipetsin.

bu ilahiyi bende çok severim sayende tekrar dinledim çok hoş oldu.

hayırlı cumalar arkadaşım dualarda unutulmamak dileğiyle...

21 Mayıs 2010 12:31

ilahiyi dinledim .. teşekkürler cnm ..

21 Mayıs 2010 13:22

iLAHIYI ACMADIM AMA :((( ben de bilirim bu ilahiyi bi zamnlar,uni. zamanlarimda cok dinlerdim,ozluorum o gunlerin safligini cogu kez(((aklima geldi simdi bak:))Aeo...

21 Mayıs 2010 16:41

yaradan bana da nasip etsin ...
bir nefsimle mücadele edemiyorum!!!
Hidayet versin rabbim!
ağlayasım geldi...
....

21 Mayıs 2010 19:03

selamün aleyküm,
yorumu yazarken ilahi çalmakta ve ben senin yaşadıklarının benzerlerini yaşayan biri olarak bu ve bunlar gibi ilahilerle tanıştığım üniv.yi bıraktığım zamanlarıma gittim... o saf ve içten yakarışları tekrar hatırlattığın için ne kadar teşekkür etsem azdır.. inan yanımda olsan sarılır ağlardım :)
Allah bizi kardeş etmiş başka yakınlık aranır mı?
aynur ablanın düzenlediği kuran hatmi etkinliğindeki yorumunu okuyup geldim... Hamd olsun ve senden de Allah razı olsun...
içten sevgilerle canm kardeşim :)))

21 Mayıs 2010 22:09

Arkadaslar benim icin cok degerli olan yorumlariniz icin cok ama cok tesekkur ederim. Rabb'im hepinizin butun hayirli istekelrini kabul etsin insallah.Yorumlarinizi okurken bende cok duygulandim.Gonullerimiz bir, dusuncelerimiz bir, dualarimiz bir ve hamdolsun bir olan Allah'in dininin etrafinda din kardesligimizle biriz.Allah'im dunya gozuyle Efendimiz(sav)'i gormeyle sereflendirsin cumlemizi insallah...
Sevgilerimle canlar...

22 Mayıs 2010 10:25

s.a.
doğum günü kutlu olsun o zman :)
Rabbim açmayı nasip etmesin bir daha !
ben çok sevreim örtünme hikayelerini
umarım bir gün senle çay muhabbetinde anlatırsın örtünmeni:))
selam ve dua ile

23 Mayıs 2010 15:09

Vealeykumselam
Tesekkur ederim Arzu'cugum,benim ortunme hikayem gercekten ilginctir. insallah nasip olur anlatirim bir gun. O yuzdendir ki benim icin cok anlam ifade eder.
Sevgilerimle...
(cay muhabbetine ne zaman istersen varim)

23 Mayıs 2010 16:41

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Site'de Kaç Kişiyiz