Çekip Gitmek  

Posted by Tespih Taneleri... in





"Sevgili Dost,
Bildiği şehirlerden, bilmediği şehirlere, bildiği yüzlerden bilmediği yüzlere sığınmayı aklından geçirmemiş kaç insan vardır?
Garların, terminallerin ve limanların dev mıknatıslara dönüştüğü saatlerde bedenlerini kaptırmayanlar, ruhlarının bir otobüs koltuğuna,bir gemi çapasına, bir lokomotif tekerleğine yapışmasını önleyebilmiş midir?
"Başımı alıp gitmek istiyorum." cümlesi kimbilir hayatımızın kaç kilidini kurcalamış, açayım derken kaç yeni kapı örtmüştür üstümüze.
Arkaya bakmamayı başarabilenler, acaba gittikleri yere başkalarını götürmeyi başarabilmşler midir? "Tebdil-i mekanda ferahlık vardır." diyenler, aslında "Tebdil-i kan"ı mı kastetmişlerdir?"


A. Ali Ural / Posta Kutusundaki Mızıka S:78

This entry was posted on Pazar, Kasım 18, 2012 at 12:49 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 yorum

oxvamu  

O'nun adı ve selamıyla..
İnsan heryerden ve herşeyden çekip gidebilir. Ama kendisinden asla.. Herşeyi ve heryeri ardında bırakabilir. Ama kendini hiçbir zaman.. Önemli olan ardında bırakamayacağımız kendimizi Hakk ile donatmaktan ibarettir. Sözümüzle, özümüzle, fiilimizle ve duruşumuzla..
Maesselam, maeddua..

19 Kasım 2012 12:45

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Site'de Kaç Kişiyiz