Perde Arkasi  

Posted by Tespih Taneleri... in






Şah-ı Nakşibend k.s. hazretlerinin halifesi
 Muhammed Parisa k.s. hazretleri şöyle buyuruyor:



 ''Allah ile kul arasında perde maddi bir şey değildir. Perdeler dış suretlerin nakışlı süslü
görüntüleridir. Dünyada görüp aldandığımız bize güzel görünüp kalbimizi oyalayan her bir şey

Allah ile kul arasında perde olur.”


 Harama bakışların gıybetçi çirkin zararlı perişan bomboş sohbetlerin lakırdıların menfaat elde etmek için yapılan dalkavuklukların mihnet ve meşakkat dolu hiçbir şeyden memnun olmayan bir türlü tatmin ve huzur bulmayan binbir itiraz ve şikayetlerin her birisi araya girer meşgul eder perdeler.
Çalgılı çengili eğlenceler zamanı öldüren boş seyirler gibi işler de aslında perde olan işleri güzel gösterip nefsin gıdasını artırır kalbi nefs karşısında zayıflatır. Şeytanın yemi artar ve Allah’tan gelen feyzi kalbimiz çekemez hale gelir.

This entry was posted on Pazar, Mayıs 27, 2012 at 00:35 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

3 yorum

Adsız  

Tamda dediğin gibi ben kendim de asıl perde arkası nasıl ben iyi birimiyim değilmiiyim son bikaç saattir hep aynı şeyi tekrarlıyoumm..

28 Mayıs 2012 00:09

canım cok özür dilerim bilgisayarım bozuldu yazamadım. bana ne zaman ıstersen yazabılırsın elimden geleniyaparım ınş. adresım tesbihtanelerim@gmail.com
Unutma hayatta hıc bir sey kendını uzmeye değmez Sevgılewrimle

30 Mayıs 2012 08:22
Adsız  

Bloğunuz bizim için çok yararlı bilgiler içeriyor.Paylaşımlarınızı için ekibimiz Prefabik satışı ile sürekli takip ediyoruz. Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

12 Temmuz 2012 13:25

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Site'de Kaç Kişiyiz