Malzemeler:
5 adet orta boy patates
100 gr kusbasi dogranmis et
4 yemek kasigi sivi yag
1 kuru sogan
1 tane sivri biber
2 yemek kasigi domates salcasi
1 yemek kasigi biber salcasi
1 tatli kasigindan biraz fazla tuz
1 cay kasigi karabiber
Once eti ayri bir yerde iyice haslayin. Tencereye sivi yagi koyun, pismis etleri ve baharatlarini ekleyin iyice kavurun. Sonra salcalari ekleyin kavurun sonra da kup kup dogranmis patatesleri kavurun. Yalniz patatesler iyice kavrulsun etle beraber. Uzerini 2 parmak gececek kadar kaynamis su ekleyin. Sogani ve biberi pistikten sonra cikarilmak uzere butun sekilde koyun. Suyunu siz istediginiz gibi ayarlayabilirsiniz mesela benim cocuklarim fazla sulu sevmedikleri icin yeterli olabiliyor. Ancak dilerseniz suyunu fazlalastirabilirsiniz.
Afiyet Olsun...
This entry was posted
on Cumartesi, Mayıs 08, 2010
at 08:00
and is filed under
Yemek Tariflerim
. You can follow any responses to this entry through the
comments feed
.